Klik her for at oprette en profil


Klubmodul henter siden
HMTBK rabataften

Kære HMTBK''''er,

Holte MTB klub har indgået cykelsponsoraftale med SPECIALIZED som leverer cykler til eliten. En del af aftalen er også, at alle HMTBK''''ere tilbydes 25 % rabat på cykler og andet lækkert grej fra SPECIALIZED 2-4 gange årligt.

Den 5. februar afholdes første klubaften hvor der kan grejnørdes hos vores i forvejen fantastiske sponsor DAVINCI, som også står for salg, service og levering af produkterne.

Lennie & Co. står samme aften klar med 25 % rabat på andet lækkert grej :

Muc off, Crank Brothers, Shimano, Sram, Santini, Fusion, Assos, GripGrab, Swalbe, Orange seal, Milkit, Met Hjelme, Power bar, Enervit, Pure Power, Xbionic, Park tool, Bliz briller

 Alle rabatter gælder på vejledende priser, og ikke i forvejen nedsatte varer, og der tages forbehold for lagerstatus, og såvidt muligt bestilles der hjem til efterlevering på varer som ikke er i butikken.

SUPERVIGTIG INFO !!! Denne rabat kan KUN opnåes på lukkede HMTBK klubaftener som afholdes hos/af Davinci. Der afholdes 2-4 klub/rabataftener årligt. Det er IKKE muligt at møde op hos DAVINCI og bede om samme rabat alle andre dage på året, her henvises til den normale rabat. Det er vigtigt at vi alle respekterer dette af hensyn til aftalen med SPECIALIZED.

HMTBK byder denne aften på en sandwich og en cola, så af hensyn til indkøb og info til DAVINCI om antal, bedes du venligst tilmelde dig herunder.

Kom og få en hyggelig sludder med dine klubkammerater den 5. februar og støt op om vores nye cykelsponsor.

Tilmeldte
72 /100
Tilmeldingsfrist
04.02.2020
Tidspunkt
05.02.2020 kl. 18.30 - 05.02.2020 kl. 20.30
Sted
Davinci Cykler
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Banner