Klik her for at oprette en profil


Klubmodul henter siden
Introduktionsdag børn/unge
 
Lidt om klub og intro-dag
 
Holte MTB Klub har mottoet "Det skal være sjovt at køre stærkt". Derfor tilpasser vi træningen til både børnenes alder og kunnen. Læs mere på vores hjemmeside under Future om træning og krav til cykler og tøj.
 
Det vil komme til at foregå søndag formiddag (kl 10.00 -11.30) med udgangspunkt fra P-pladsen bag Rudersdals Rådhus - indkørsel fra Vangebovej.
 
Afhængig af hvem der kommer deler vi op i flere hold. Der køres ca. 1 1/2 time i primært Geelsskov, hvor der vil blive prøvet forskellige udfordringer under kyndig instruktion.
For at være med skal du have en cykel med håndbremser der fungerer og mere end 3 gear. Cykelhjelm er obligatorisk og er du under 10 år eller ikke helt tryg ved at køre alene, skal du have din far eller mor med. Her gælder også at cykelhjelm er obligatorisk.
 
Du/I skal oprette en profil for hver barn/ung som ønskes tilmeldt - Husk også at angive en voksen kontakt email. 
 
Du kan se nærmere detaljer for introdagen samt hvordan du bedst kommer i gang under menu-punktet Future -> Opstart.
 
Hvis du er yngre end 9 år så er du velkommen til at møde op sammen med en af dine forældre og prøve at køre med til den normale lørdagstræning med grønt hold. Grønt hold kører hver lørdag fra kl. 10.00 til 12.00 - trænerne kan kendes på grønne veste. 
 
På HMTBK Futures vegne
hmtbkintro@gmail.com
 
Tilmeldte
8 /15
Tilmeldingsfrist
05.04.2019
Tidspunkt
07.04.2019 kl. 10.00 - 07.04.2019 kl. 11.30
Sted
P-Pladsen bag Rudersdal Rådhus
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Banner